96716-39776 | 95410-79129

Mastering Preposition for Sainik School Entrance Exam

  1. She is fond ___ music.
    a) in
    b) of
    c) on
    d) at
    Answer: b) of
  2. The cat is hiding ___ the table.
    a) under
    b) above
    c) across
    d) beside
    Answer: a) under
  3. He is good ___ mathematics.
    a) at
    b) in
    c) on
    d) with
    Answer: a) at
  4. They went ___ the park for a walk.
    a) to
    b) in
    c) on
    d) with
    Answer: a) to
  5. The book is placed ___ the table.
    a) on
    b) in
    c) at
    d) over
    Answer: a) on
  6. She was born ___ January.
    a) at
    b) on
    c) in
    d) over
    Answer: c) in
  7. The train will arrive ___ 5 p.m.
    a) in
    b) at
    c) on
    d) to
    Answer: b) at
  8. He will return ___ a week.
    a) at
    b) in
    c) on
    d) with
    Answer: b) in
  9. The students were waiting ___ the teacher.
    a) with
    b) at
    c) for
    d) of
    Answer: c) for
  10. There is a bridge ___ the river.
    a) in
    b) on
    c) over
    d) above
    Answer: c) over

Ajay Sharma Sir: The Best English Teacher in India

To excel in your preparation, subscribe to the Best YouTube Channel for Sainik School and Military SchoolAccent Sainik Wing. The channel offers high-quality lectures, tips, and mock tests. Additionally, download the Accent Sainik Wing Mobile App for comprehensive study material, interactive quizzes, and exam strategies. Click here to download the app. and Enjoy Online Paid Classes Preposition for Sainik School Entrance exam and Military School (RMS Exam)

Prepare diligently, and with the right resources and guidance, success is yours!

Preposition for Sainik School Entrance Exam
Preposition for Sainik School Entrance Exam